Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για αναλύσεις, εξατομικευμένο περιεχόμενο και διαφημίσεις. Συνεχίζοντας να περιηγείστε σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με αυτήν τη χρήση.
Поиск авто...
Поиск по VIN номеру авто:

Προσωπικά Δεδομένα

Ασφάλεια και Προσωπικά Δεδομένα


    Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη του παρόντος δικτυακού τόπου υπόκειται στους παρόντες όρους χρήσης και στις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου (του Ν. 2472/1997, όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, των Π.Δ. 207/1998 και 79/2000 και του άρθρου 8 του Ν. 2819/2000) και του Ευρωπαϊκού Δικαίου (των Οδηγιών 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).


    Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οι επισυναπτόμενοι σε αυτήν Γενικοί και Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας www.oil-stores.gr περιγράφουν τη μέθοδο συλλογής δεδομένων από την ιστοσελίδα, τη χρήση αυτών των δεδομένων από εμάς και τους όρους και προϋποθέσεις χρήσεως της παρούσας ιστοσελίδας. Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά των χρηστών δεδομένα, τα οποία οι ίδιοι μας παρέχουν κατά τη διάρκεια των παραγγελιών τους στην παρούσα ιστοσελίδα.


Ειδικότερα:
    Συλλογή Πληροφοριών. Oι χρήστες του www.oil-stores.gr μπορούν να επισκέπτονται την προαναφερόμενη ιστοσελίδα, χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους, εκτός και αν το επιθυμούν. Ζητείται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, να μας παρέχουν τα προσωπικά τους δεδομένα μόνο στη περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν προϊόν(τα), να εγγραφούν στην ιστοσελίδα μας και/ή να στείλουν e-mail. Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της αναφερόμενης ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται από το www.oil-stores.gr , προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους. Οι πληροφορίες που συλλέγει το www.oil-stores.gr μέσω της ιστοσελίδας έχουν ως σκοπό να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα και να διευκολύνουν στις συναλλαγές με την εταιρεία. Το www.oil-stores.gr δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη, που δεν συνδέεται με αυτό, τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες του.


    Χρήση των Πληροφοριών. Το www.oil-stores.gr συλλέγει τέσσερις τύπους πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες:

(1) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά την εγγραφή του ως πελάτης,
(2) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία του από το www.oil-stores.gr
(3) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει σε συμμετοχές διαγωνισμών που πραγματοποιούνται κατά καιρούς,
(4) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει για να λάβει ενημερωτικά δελτία μέσω e-mail.


    Κατά την συμπλήρωση οποιασδήποτε φόρμας παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας, θα ζητηθεί από το χρήστη – πελάτη το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο ταχυδρομικός κωδικός της περιοχής του, η ηλεκτρονική του διεύθυνση, το τηλέφωνο του και ο τρόπος πληρωμής και αποστολής της παραγγελίας.Συμπληρωματικά μπορεί να ζητηθούν και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως στοιχεία τιμολόγησης ή λεπτομέρειες σχετικά με προσφορά που τυχόν έχει ζητήσει.


    Το www.oil-stores.gr κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνει ο εκάστοτε χρήστης – πελάτης κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί του αναφορικά με:
(i) την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του,
(ii) την επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του σε κάθε αναγκαία περίπτωση,
(iii) νέα ή εναλλακτικά προϊόντα που προσφέρονται από το www.oil-stores.gr
(iv) ειδικές προσφορές & εκπτώσεις του www.oil-stores.gr .


    Οι χρήστες – πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν αν επιθυμούν ή όχι να λαμβάνουν τέτοιου είδους μηνύματα – επικοινωνίας από το www.oil-stores.gr αποστέλλοντας σχετικό αίτημα τους μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@oil-stores.gr .

 Το www.oil-stores.gr δεν συλλέγει ούτε αρχειοθετεί ηλεκτρονικά στοιχεία πιστωτικών καρτών (αριθμό, όνομα κατόχου, ημερ. λήξης, CVV) ή κωδικούς και όνομα χρήστη PayPal. Αυτά καταχωρούνται από τον χρήστη της κάρτας ή του λογαριασμού για το Paypal στα ίδια τα site των παραπάνω, με τη μέθοδο του redirect (ανακατεύθυνση).


Πρόσβαση στις Πληροφορίες. Κάθε διεκπεραίωση παραγγελίας απαιτεί την συλλογή προσωπικών στοιχείων, για παράδοση ή κράτηση μιας παραγγελίας. Επίσης η χρήση πιστωτικής κάρτας, για τη χρέωση της οποίας χρειάζονται δικαιολογητικά ταυτοποίησης στοιχείων νόμιμου κατόχου την πρώτη και μόνο φορά , διασφαλίζεται σε κάθε περίπτωση. Οποιοδήποτε δικαιολογητικό και έγγραφο πιστοποιεί και δηλώνει την ταυτότητα του χρήστη – πελάτη παραμένει αυστηρά απόρρητο και ελέγχεται μόνο από τον αρμόδιο υπεύθυνο υπάλληλο του www.oil-stores.gr . Η εκ μέρους του χρήστη προσκόμιση των προσωπικών του δεδομένων, σημαίνει ότι συναινεί τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους του www.oil-stores.gr για τους λόγους που αναφέρθηκαν ανωτέρω. Σε καμία άλλη περίπτωση το www.oil-stores.gr δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη – πελάτη χωρίς πρότερη δική του συναίνεση, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νομίμου οδού. Kάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις που επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο ή από δικαστική απόφαση, επιτρέπονται η συλλογή, χρήση και η αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων του χρήστη – πελάτη, τα οποία έχουν συλλεχθεί online, χωρίς την εκ μέρους του πρότερη συναίνεση (για παράδειγμα σε περίπτωση δικαστικής απόφασης).

Η εταιρεία μας, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε στο https://www.skroutz.gr/privacy.


Μέσα από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας μπορείτε να επιλέξετε ποια δεδομένα θα μοιράζεστε μαζί μας και να διαχειριστείτε τις προτιμήσεις σας σχετικά με την επικοινωνία μας μαζί σας και τις προωθητικές ενέργειες.

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή του λογαριασμού σας πατώντας εδώ.


Loading...